Jocuri recomandate

Test De Geografie Joc

4,0312
Versiune curenta: 3.0
Dezvoltator: Cristian Velicu
Marime: 14M
Cerinte: 2.2 sau o versiune ulterioară
Ultimul update: 16 Martie 2014
Lansat: 22 Noiembrie 2013

GRATIS

Ce e nou

Descriere

Cel mai bun educativ jocuri pentru copii si maturi! Dacă sunteți în căutarea pentru un joc de geografie ideal pentru prescolari, adulți sau vârstnici, căutare nu mai mult! Descarca 'Test De Geografie Joc' și testa cunoștințele de geografie imediat! Gata pentru examenul de geografie a obține sau pur si simplu sa te distrezi cu copiii dumneavoastră, această aplicație test este perfect pentru voi toți geografi și fanii geo teste! Răspundeți la întrebările de geografie asupra țărilor lumii și steaguri lor, râuri, munți și alte caracteristici geografice ale planetei noastre!
✫✬✮✫✬✮✯
✾- 4 Diferitele moduri - 10 joc Întrebări, 25 de întrebări, 50 de întrebări și 5 erori Afară!
✾- Alegeți răspunsul corect între A,B,C sau D!
✾- Răspundeți la întrebări repede și pentru a evita sa dea raspunsuri incorecte pentru a obține mai mare Topul!
✾- Răspunde la întrebare în valoare de mai mult de 2000 de puncte și a obține De rapel Scorul scandalos!
✾- 5 Erori - modul de nesfârșită ! - Jocul tău durează până când alegeți 5 răspunsuri incorecte!
✾- Conectați-vă cu Facebook pentru a partaja scorul dvs. și realizări!
✫✬✮✫✬✮✯
Jocuri gratis!Cel mai bun joc geo pentru copii și adulți de pe piata! Încercați această distracție și educative trivia test și a vedea cât de bine știi faptele despre planeta Pamant! Această imagine interesant test este mare pentru copii prescolari, deoarece aceasta poate ajuta să câștige cunoștințe anterioare și va fi mai ușor pentru ei să fie mai bine în clase geografie din școală.

Hartă a lumii teste sunt concepute pentru a vă ajuta să învețe țări ale lumii, precum și provincii /state, capitale și orașe mari.(Caracteristici fizice, cum ar fi lacuri, râuri și munți vor veni de-a lungul.)Repetarea consolidează memoria, așa că aceste teste de multe ori.

Uita-te la poze și recunosc steaguri, granițele țării și monumente celebre!Ghicește limba oficială a fiecărei țări lume!'Test De Geografie Joc' Joaca-te cu familia și prietenii și au timp de viata ta!

Verifica cunoștințele de geografie de trivia răspunde la întrebări simple! Tot ce trebuie să faceți este să ghiciți numele țării este vorba! În plus față de întrebări geografie, puteți viziona, de asemenea, imagini de steaguri naționale sau granițelor țării și alegeți răspunsul corect!

Cel mai bun test la geografie lume vreodată! Special pentru toate băieți și fete, copii si adulti care iubesc jocuri puzzle, jocuri de inteligență și alte jocuri de informații ! Verifica cât de bine știi harta lumii, tarile, orasele mari si alte caracteristici geografice! Îmbunătăți cunoștințele geografice si de a invata noi trivia geo cu acest Test App distractiv pentru Android TM!

Testa cât de bine știi geografia lumii prin identificarea repere din toată lumea! Vezi cât de bine știi limbile oficiale utilizate la nivel mondial și impresiona prietenii cu cunoștințele nou dobândite! Jocuri test sunt cel mai bun mod de a învăța lucruri noi, și mai presus de toate acestea sunt extrem de distractiv! Le puteți juca cu prietenii, oricând, oriunde și să facă prietenii tăi să învețe ceva nou prea!

Ia-o hartă test geografie și verifica cunoștințele în geografie din SUA, Europa geografie, geografie la nivel mondial, în general, și a vedea cum sunteți familiarizați cu harta lumii! Crezi că știi toate țările de pe Pământ și frontierele lor? Crezi că știi toate capitalele din lume?

Dacă vă place să joace jocuri test și concursuri geografie, va place acest app!Aveți posibilitatea să stai pe spate, relaxați-vă și bucurați-vă de învățare lucruri noi! Este plictisitor sa inveti din carti sau alte materiale de instruire, cu acest joc test va avea de fapt de învățare distractiv!
Jocuri de geografie sunt mari distracție și ele sunt foarte utile ! Descărca această aplicație gratuită și bucurați-vă de învățare!

Comentarii despre Test De Geografie Joc